Tankpark Chrysal Naarden

Voor onze klant Chrysal uit Naarden heeft Altop Kunststoftechniek een compleet tankpark gerealiseerd op de eerste verdieping. Dit project omvatte de vervanging van de oude installatie, die niet meer voldeed aan de huidige eisen, en een uitbreiding voor een grotere productiecapaciteit. Dankzij deze moderniseringen is Chrysal nu in staat om een efficiƫntere en effectievere productie te realiseren.

De werkzaamheden omvatten alles van opslag tot aan het afvullen, waarbij nauwkeurigheid en veiligheid voorop stonden. Altop heeft niet alleen gezorgd voor de levering en installatie van de tanks, maar ook voor de constructie van de beugeling en het loopbordes. Deze zijn zorgvuldig uitgevoerd in glasvezelversterkt kunststof (GVK), wat bijdraagt aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het geheel.

Met deze nieuwe installatie kan Chrysal nu niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook de kwaliteit van hun processen verbeteren. Altop Kunststoftechniek. Wij blijven ons inzetten voor innovatieve oplossingen die de bedrijfsvoering van onze klanten optimaliseren.

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020