Over ons

Al meer dan 20 jaar ‘sterk met kunststof’

Onze kennis en ervaring, samen met de kennis van onze zusterbedrijven en partners, stelt ons in staat om complete technische oplossingen te leveren op het gebied van kunststof apparatenbouw en toepassingen in zeer uiteenlopende segmenten.

Van opslagtanks tot compleet leidingwerk

Met 20 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van kunststof apparatenbouw, leidingsystemen, chemieopslag en -doseerinstallaties. Met onze inventieve engineers, goed uitgeruste productiewerkplaats en montage realiseren we zowel seriematige producten als totaaloplossingen. Altop Kunststoftechniek Is betrokken, acteert proactief en heeft een transparante en flexibele werkwijze, waarbij een korte doorlooptijd nagestreefd wordt. Wij zijn ISO9001, VCA**, SIKB7800 (BRL-K903 en BRL-K21009) gecertificeerd en werken volgens de DVS richtlijnen.

Historie

In 1998 richtten de broers Chiel Berndsen en Joost Berndsen Teken- Adviesburo Berndsen op in Doetinchem. Door de groeiende vraag naar de uitvoering van de projecten is in 2000 Altop Kunststoftechniek B.V. opgericht.

In 2007 kreeg Altop Kunststoftechniek kreeg er een zusje bij: Altop International. Altop International is exclusief vertegenwoordiger van Euroclima luchtbehandeling. Een jaar later werd ook het (voorheen) Arnhemse bedrijf Arveon een zusterbedrijf van Altop Kunststoftechniek. Arveon richt zich op de (afval-)watertechniek.

In 2009 was Altop Kunststoftechniek als eerste kunststof apparatenbouwer van Nederland gecertificeerd voor BRL-K903 (binnenkort SIKB7800 te noemen). Ook de ISO9001 en VCA** certificering zijn sindsdien actief onderdeel van onze bedrijfsvoering.

In 2016 heeft de firma, samen met de twee zusterbedrijven, ‘s-Heerenberg verruild voor een eigen pand in Beek. Een nieuw pand en een nieuwe stap in de ontwikkeling van Altop. En wat de toekomst ons zal brengen, dat weten we niet, maar we gaan zeker door met doen waar we goed in zijn!

Da’s ook Altop!

Altop Cycling

Iedere vrijdag sluiten wij de werkweek sportief af, samen met collega’s, relaties en vrienden van Altop.

Om 16:00 uur pakken we de fiets om samen het werk van ons af te sporten. Waarom? Omdat het gewoon gezellig is. Met ons meedoen? Mooi, daar doen we het voor. Volg onze fietsers en doe gewoon met ons mee.


Lees meer

Altop Motorsport

Het motorcross seizoen is weer begonnen. De Altop Motorsport ambassadeurs kunnen weer vol gas de bossen en velden in. Maar Altop Motorsport is meer dan ‘een clubje crossers’. Het staat voor de passie die Altop Groep heeft voor techniek.

Wil je meer weten over de motoren, races en de wereld daaromheen, kom dan kijken naar één van onderstaande wedstrijden.


Lees meer