Over ons

Van eenvoudig product tot complexe installatie

Wij vervaardigen opslagtanks, baden, doseerkasten, prefab leidingdelen en behuizingen uit alle thermoplastische kunststoffen. Daarnaast worden deze kunststof oplossingen vakkundig op locatie aangebracht en onderhouden. Plannen voor een complexe installatie? Ook dat is geen probleem!

Kennis en ervaring onder één dak

Onze toegevoegde waarde? We hebben deskundigheid én ervaring in eigen huis. Onze engineers gaan aan de slag met uw vraag en ontwikkelen een ontwerp. Vervolgens worden in onze eigen werkplaats de benodigde componenten gemaakt, om vervolgens naar u getransporteerd te worden. Op locatie wordt alles vakkundig aangebracht en in bedrijf gesteld door onze monteurs. Om de installatie fit te houden verzorgen wij tevens inspecties en herkeuringen.

Maatwerk

Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Wij leveren daarom altijd maatwerk op het gebied van engineering, productie, montage en onderhoud. Hoe complex de situatie ook is, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Seriewerk

De productie van Altop Kunststoftechniek is uitgerust met de nieuwste machines. Door geautomatiseerde processen (CNC freesbank en lasmachines) is Altop Kunststoftechniek in staat om op een efficiënte manier seriematig te werken.

Certificering

Wij werken volgens DVS richtlijnen en zijn ISO9001, VCA**, BRL SIKB 7800 en BRL-K21009 gecertificeerd.

info@altop.nl +31 (0)316 820020