Service & Onderhoud

Uiteraard verzorgen wij ook het nodige onderhoud aan uw kunststof installatie. Afhankelijk van de tank en/of installatie kan dit na één, vijf of tien jaar zijn. Dit kan ook in de vorm van een onderhoudscontract, waarvoor wij na oplevering van het project graag een aanbod doen.

Wij ontwerpen en bouwen installaties volgens de SIKB 7800 richtlijnen, voorheen bekend als de BRL-K903. Daarnaast zijn we ook gecertificeerd voor de tankbouw, door middel van de BRL-K21009 norm. Binnen de SIKB7800 (voor bovengrondse opslag van chemie) is het noodzakelijk om de installatie jaarlijks te laten onderhouden door een SIKB-gecertificeerde installateur. Met deze certificering zijn wij gekwalificeerd om dit onderhoud, maar ook hercertificering van bestaande installaties uit te voeren.

Herkeuring bestaande installaties

In 2023 dienen alle installaties die onder de SIKB7800 vallen daadwerkelijk gecertificeerd te zijn. Altop Kunststoftechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van SIKB-gecertificeerde installaties, maar is ook bevoegd om bestaande installaties te herkeuren/aan te passen, zodat deze aan de SIKB-richtlijnen voldoen.

Arveon Team
Heeft u advies nodig?
Neem dan contact op met onze collega's:
info@altop.nl +31 (0)316 820020