Uitbreiding tankenpark voor Distrifill

Voor Distrifill in Oosterhout hebben we 14 tanks opgeleverd. Distrifill produceert, verpakt en transporteert o.a. plantvoeding, minerale meststoffen en conserveermiddelen voor fruit. Dit doen zij met name voor de land- en tuinbouw.

Met de uitbreiding van het tankenpark heeft Distrifill een flinke efficiëntieslag gemaakt. Projectmanager Harold Sestig vertelt: “Vroeger produceerden we zo’n 1000 liter per maand, maar inmiddels is het aantal verschillende producten en liters zo gegroeid dat we echt moesten uitbreiden.”

De uitbreiding betrof 14 opslagtanks, variërend van 5m3 tot 20m3. In totaal telt het tankenpark nu 27 opslaginstallaties.

Het uitbreiden bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Het bestaande leidingwerk moest aangepast worden, wat inhield dat het gereinigd, gedemonteerd en weer aangesloten moet worden. Ook is het passen en meten om 14 extra tanks in een bestaand pand te installeren. Door een slim staaltje engineering en planning is dat gelukt.

Over de samenwerking met Altop Kunststoftechniek is dhr. Sestig meer dan tevreden: “Afspraak is afspraak, en dat werkt heel prettig”. Ook over onze monteurs en besturingspartij VTS is hij erg te spreken. “Ik was heel blij met alle monteurs, ze hebben echt strak werk geleverd”, aldus de projectmanager van Distrifill.

We bedanken Distrifill voor de samenwerking en hopen dan ook dat er meer projecten mogen volgen.

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020