Geurbehandelingssysteem voor Afvalwater Techniek Twente

Dit groot geurbehandelingssysteem is een geavanceerde oplossing die speciaal is ontwikkeld voor de Rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) van Afvalwater Techniek Twente. Dit systeem is ontworpen om ongewenste geuren effectief te beheersen, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere omgeving. De afzuigleidingen zijn zorgvuldig aangelegd in het terrein, waarbij ze zijn aangesloten op de afzuigpunten. De verzamelde lucht wordt vervolgens naar de ventilatoren geleid, waar de geurige lucht via een Lavafilter wordt uitgeblazen.

Een essentieel kenmerk van dit systeem is de robuuste aluminium kooiladder en het bijbehorende bordes. Deze zijn strategisch geplaatst om ervoor te zorgen dat onderhoud en controle eenvoudig en veilig kunnen plaatsvinden. Dit is cruciaal voor de operationele efficiƫntie en duurzaamheid van het systeem.

De Lavafilters zijn gevuld met Airfilla, een speciaal gezeefd en gewassen materiaal dat in de juiste lagen en steengroottes is aangebracht. Deze zorgvuldige afstemming van de filters garandeert een optimale luchtzuivering en draagt bij aan de effectiviteit van het geurbehandelingssysteem. Altop Kunststoftechniek levert hiermee niet alleen een innovatieve oplossing, maar ook een belangrijke bijdrage aan een duurzame en milieuvriendelijke afvalwaterverwerking. Dit systeem is een voorbeeld van de inzet van technologie voor een betere toekomst.

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020