Wetterskip Fryslân

Opdrachtgever: Eliquo Water & Energy en Van Hattum en Blankevoort
Locatie: Warns, Lemmer, Terschelling en Vlieland
Producten: Chemie opslag- en doseerinstallaties en tijdelijke doseerinstallaties m.b.v. IBC containers
Bijzonderheden: Installaties volgens de BRL-K903/08 richtlijn

Onze klant kreeg de opdracht om een aantal rioolwaterzuiveringsinstallaties te moderniseren. Op vier locaties van Wetterskip Fryslân werden de oude chemie-installaties vervangen voor nieuwe exemplaren. Op basis van EMVI-richtlijnen leverden wij ijzerchloride installaties, waarvan twee met geurbehandeling. Om te zorgen dat het chemieproces niet onderbroeken zou worden, leverde Altop Kunststoftechniek daarnaast tijdelijke IBC-opstellingen. Deze werden weer gedemonteerd na oplevering van de nieuwe installaties.

De locaties Vlieland en Terschelling vormden een logistieke uitdaging; een waterdichte planning en voorbereiding waren nodig om onze mensen en de materialen zo efficiënt mogelijk op locatie te krijgen. Waar mogelijk zijn alle onderdelen bij Altop Kunststoftechniek getest en bekabeld. De vrachtwagen met de opstelling is vervolgens per boot naar de Waddeneilanden gebracht. Daar waren alle gereedschappen en materialen voorhanden voor onze monteurs.

Altop Kunststoftechniek heeft tijdens dit project zijn toegevoegde waarde kunnen tonen. De samenwerking met de klant, hoogwaardige producten en vakkundige installatie zijn uitstekend verlopen. Eind november is de laatste installatie opgeleverd.

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020