Twijfelen

20 jul 2023

Twijfelen kan vervelend zijn, maar soms is het nodig om even stil te staan bij de keuzes die je hebt. Zeker als het om je baan gaat, waaraan jij een groot gedeelte van je tijd en aandacht besteedt.

Regelmatig krijgen wij kandidaten op bezoek voor onze vacatures. Soms zijn ze al werkzaam (geweest) in de techniek, maar steeds vaker zien we mensen uit onverwachte hoeken. De bakker, de horecamedewerker, de leraar… Zij twijfelen en kijken buiten de kaders. Dat moeten wij als werkgever ook doen. Zodra we een cv onder ogen krijgen of een kandidaat spreken, kijken we niet alleen naar ‘wat iemand gedaan heeft’ , maar juist naar welke competenties hierachter schuilen. Werk je bijvoorbeeld als ober in de horeca, maar sleutel je in je vrije tijd graag aan je auto? Dan ben jij waarschijnlijk handiger dan jouw cv doet vermoeden!

Over horeca gesproken: We zien ook steeds meer sollicitanten die snakken naar een ander ritme. Niet meer werken als iedereen vrij is, geen nachtdiensten meer of niet meer werken in ploegen… De eigen tijd lijkt kostbaarder dan ooit. Bij Altop werken we in de regel gewoon van half 8 tot half 5. Op vrijdag stoppen we zelfs iets eerder, zodat je in de namiddag kunt gaan genieten van je welverdiende weekend.

Kortom, twijfel jij wel eens aan je huidige baan en heb je behoefte aan een verkennend gesprek, neem dan contact met ons op. Met twee rechterhanden en een gezonde dosis motivatie kun je namelijk best een kijkje komen nemen in de wereld van (kunststof)techniek!

Meer over ‘Werken bij Altop’ 

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020