Goede berichten in gekke tijden

10 apr 2020

Crisis, narigheid en ongemakken domineren het nieuws. Ook bij Altop Groep merken we de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19. Toch proberen we positief te blijven, want we hebben allemaal behoefte aan goede berichten in gekke tijden.

Ons nieuwe pand bijna klaar. De bouw is ‘gewoon’ doorgegaan, dus eind deze maand zal het nieuwe pand worden opgeleverd. De nodige likjes verf en het E-werk zijn zo goed als klaar. Daarna kan de verhuizing beginnen!

Daarnaast zijn er relatief weinig zieken. Er werken veel mensen thuis en een enkeling is ‘buiten bedrijf’ omdat diegene meer risico loopt (of juist vormt). Toch valt het ziekteverzuim tot nu toe mee en dat vinden we fijn. Uiteraard bij dezen ook beterschap gewenst voor de mensen (en hun naasten) die op dit moment wel ziek zijn.

Een onverwacht positief effect is er op het gebied van teambuilding. Omdat onze monteurs momenteel niet overal welkom zijn, werken zij ook in de productie. De orders lopen lekker door en de werkdruk is stabiel. Deze samenwerking tussen verschillende afdelingen kan hele mooie uitwerkingen hebben. Ga zo door, mannen!

Tot zover een wat vrolijker bericht in deze tijd. Hopelijk komen jullie allemaal goed door deze periode en zien we elkaar snel op het terras, in de schouwburg of langs de lijn.

Blijf veilig en fit en maak er een leuk Paasweekend van! Aan het weer kan het niet liggen… ☀

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020