Geslaagde studietrip naar AGRU

12 jul 2023

Begin juli hebben onze collega’s een bezoek gebracht aan leverancier AGRU. Tijdens deze trip – georganiseerd door Vink Kunststoffen – werden zij bijgepraat over alle technische ontwikkelingen bij het bedrijf.

Hierbij een reisverslag door Rick Engelen.

Woensdag zijn wij om 13:00 ontvangen bij Vink Kunststoffen in Didam. Na een rondleiding door het bedrijf reisden we gezamenlijk af naar het vliegveld in Düsseldorf. De vlucht naar Salzburg verliep volgens plan en we waren om 21:00 in het hotel in Bad-Hall, Oostenrijk. De volgende dag hebben we een dagprogramma gevolgd waarin de AGRU-producten en actuele (technische) ontwikkelingen zijn besproken. Er was speciale aandacht voor het algemene leveringspakket, chemische resistenties, de dubbelwandige leidingsystemen, PURAD en IR-lassen. De dag is afgesloten met een rondgang in de fabriek en de cleanrooms.

Vrijdagmorgen hebben we een presentatie en training gehad over de AGRU-machines. Daarna hebben we een fabriek bezocht waar de elektromoffen worden geproduceerd. Aansluitend zijn we vertrokken richting het vliegveld in Salzburg. Hier hebben we een bezoek gebracht aan de Red Bull Hangar 7. Dit is een museum van Red Bull, waar onder andere vliegtuigen, helikopters, Formule 1-wagens en motoren staan.

Ook de terugreis verliep soepel. Onze complimenten voor Vink en AGRU. Het vervoer in Oostenrijk, het hotel, de catering, de trainingen en begeleiding waren allemaal perfect geregeld. We hebben ons vermaakt en bovendien het nodige geleerd!

Als bedankje hebben we Vink taarten bezorgd, hierop hebben we leuke reacties ontvangen.

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020