Elke euro helpt!

9 mei 2023

Sinds 2016 zijn wij ambassadeur van stichting Bergh in het Zadel. Het is een van de grootste particuliere fondsenwervers van het KWF. Om geld op te halen, wordt eens per twee jaar een uitdagende fietstocht georganiseerd. In 2023 staat de ‘Hanzetocht’ op het programma.

Dit jaar viert de Hanzestedenbond haar 800-jarig bestaan. Zo ontstond het idee voor een 8-daagse fietstocht langs de Duitse Hanzesteden. Van 13 t/m 20 mei 2023 gaan de renners en begeleiders op pad om maar liefst 1.100 km en 10.000 hoogtemeters te fietsen.

Onze collega’s Joost Berndsen en Rick Engelen doen voor de tweede keer mee. De voorgaande editie, de Bergh-Leipzig-Bergh tocht, was een hele mooie ervaring en meer dan genoeg reden om ook in 2023 weer op de pedalen te stappen.

“De combinatie van campagnevoeren, geld inzamelen, sportief bezig zijn en mensen inspireren; dat is wat de uitdaging zo mooi maakt”, aldus Joost. Voor Rick was het nog even spannend of hij wel kon deelnemen: “Ik heb een blessure aan mijn heup, maar gelukkig bleek fietsen juist te helpen bij deze klachten.” Beide heren zijn fanatiek en kunnen elkaar dus lekker scherp houden. Er moet namelijk wel doorgetraind worden deze winter, om de tocht tot een goed einde te brengen.

Wil jij Joost, Rick en de andere ambassadeurs steunen? Ga dan naar www.berghinhetzadel.nl en doneer, want elke €uro helpt!

We wensen deze dappere fietsers veel succes!

 

Terug naar overzicht
info@altop.nl +31 (0)316 820020