18 Waterbehandeling (segmenten)

Afvalwaterbehandeling
Strengere lozingseisen maken het voor rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI’s) en afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI’s) noodzakelijk het stikstof (N)- en fosfaat (P)-gehalte in het effluent te reduceren. Een nieuwe trend is het terugwinnen van fosfaten uit afvalstromen. Altop heeft ruime ervaring in de bouw van dit soort installaties.

Drinkwaterbehandeling
Altop ontwerpt en bouwt kunststof installaties ten behoeve van de opslag en dosering van chemie die noodzakelijk zijn om grondwater geschikt te maken als drinkwater. Dat doen wij in opdracht van grote drinkwaterleveranciers in Nederland.

Regelmatig wordt een beroep gedaan op onze expertise; bij veel zuiveringsinstallaties en pompstations die zijn omgebouwd conform de BRL-K903 richtlijnen is Altop betrokken geweest.

Proceswaterbehandeling
Onze toepassingen worden ingezet voor transport en opslag van Reversus Osmoses en Ultra Pure water. Omdat proceswater van zichzelf extreem agressief reageert, is niet alleen de materiaalkeuze van de toegepaste oplossing van belang, maar zeker ook de verbindingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende verbindingstechnieken waaronder spiegellassen, infraroodlassen en WNF (rilloos) lassen tot 110mm.

De eis die door onze klant aan het water wordt gesteld bepaalt uiteindelijk de materiaalkeuze en verbindingstechniek.

‹ Terug naar het overzicht
NEEM CONTACT OP
Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
Uw email
Uw telefoonnummer