12 Sponsoring

Altop Kunststoftechniek hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Vooral sport speelt een belangrijke rol in het sponsorbeleid. Zo zijn er Altop Groep wielertenues beschikbaar gesteld voor relaties en de eigen werknemers, om sporten te stimuleren. Onder de naamAltop Cycling & Friends zie je ons overal!

Daarnaast sponsort Altop Kunststoftechniek:

Stichting Bergh in het Zadel

Altop Groep is één van de nieuwe ambassadeurs van Stichting Bergh in het Zadel. Door onze affiniteit met de wielersport en de contacten met diverse mede-ambassadeurs is Bergh in het Zadel een stichting die goed bij onze organisatie past. We zijn er trots op om de maatschappij op deze manier te kunnen helpen.

 

Altop Motorsport

Tweewielers hebben een belangrijke plek in ons (bedrijfs-)leven, ook motoren. Onder de vlag van Altop Motorsport rijden een aantal coureurs en wordt er zowel nationaal als internationaal deelgenomen aan wedstrijden in de motorcross en enduro. Daarnaast ondersteunen wij ook rijder Valentino Besselink..

Meer weten? Ga dan naar de teamstie www.altopmotorsport.nl!

V.V. ’t Peeske
Sinds juli 2013 zijn we sponsor van de lokale voetbalvereniging ’t Peeske!

Los daarvan kom je ons overal in de regio tegen. We steunen graag lokale (sport)verenigingen, evenementen en andere initiatieven. Heb je zelf een sponsorverzoek? Mail dan naar marketing@altop.nl.