11 Historie

In 1998 richtten de broers Chiel Berndsen en Joost Berndsen Teken- Adviesburo Berndsen op in Doetinchem. Door de groeiende vraag naar de uitvoering van de projecten is in 2000 Altop Kunststoftechniek B.V. opgericht. Om de productiecapaciteit te kunnen vergroten verhuisde Altop Kunststoftechniek in 2002 naar ‘s-Heerenberg. Met de verhuizing kwam er een nieuwe huisstijl.

In 2007 kreeg Altop Kunststoftechniek kreeg er een zusje bij: Altop International. Altop International is exclusief vertegenwoordiger van Euroclima luchtbehandeling. Een jaar later werd ook het (voorheen) Arnhemse bedrijf Arveon een zusterbedrijf van Altop Kunststoftechniek. Arveon richt zich op de (afval-)watertechniek.

In 2009 was Altop Kunststoftechniek als eerste kunststof apparatenbouwer van Nederland gecertificeerd voor BRL-K903.

Onlangs (april 2015) vierde Altop Kunststoftechniek het 15 jarig bestaan. Het werd uitgebreid gevierd met iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Altop Kunststoftechniek.

Iets meer dan een jaar later heeft de firma, samen met de twee zusterbedrijven, ‘s-Heerenberg verruild voor Beek. Een nieuw pand en een nieuwe stap in de ontwikkeling van Altop. En wat de toekomst ons zal brengen, dat weten we niet, maar we gaan zeker door met doen waar we goed in zijn!