Klant aan het woord | Dave Bakker - Eliquo Water & Energy

Dave Bakker, Eliquo Water & Energy

Toen wij bezig waren met de voorbereiding van ons project op de RWZI van Amersfoort, zagen we toevallig bij de chemie-installatie een busje van Altop Kunststoftechniek staan. Ik had niet er niet eerder van gehoord… Van Arveon overigens wel, want daar hadden wij in het verleden een project in Australië mee gedaan. Ik besloot de mensen van Altop te bellen.

Het bleek een goede match te zijn. Altop Kunststoftechniek is no-nonsense, what you see is what you get. Ze denken na over de oplossingen en willen iets moois maken. Je wil trots zijn op projecten die je samen doet. Dit paste heel goed bij onze manier van denken en zo hebben we dit project bij RWZI Amersfoort samen opgepakt.

We begonnen dus direct met het grote werk (geen oefening op een kleiner project), gewoon vol gas, daar houden we bij Eliquo van. Als je het juiste gevoel bij mensen hebt, je hebt het vertrouwen en je ziet dat iemand het kan, dan durven wij zo'n samenwerking wel aan. Bovendien heeft Altop Kunststoftechniek een pluspunt ten opzichte van de concurrentie: een sterke engineersclub die heel snel kan schakelen. Bij grotere organisaties gaat dit vaak minder soepel. Als er 'problemen' zijn, worden deze direct opgelost.

Wanneer ik de Altop Groep met een automerk zou moeten vergelijken, kies ik voor Volkswagen. Het is degelijk, niet over de top en het rijdt lekker. Een prima keuze dus!
Klant aan het woord | Dave Bakker - Eliquo Water & Energy

Nieuws

  1. Nieuwe referentie: chemie installatie voor Engie

    Bekijk hier de foto's van het project.
    Lees verder ›
  2. College van B&W op bezoek

    Het college van de gemeente Montferland was op werkbezoek bij Altop Kunststoftechniek
    Lees verder ›