Historie

In 1998 richtten de broers Chiel Berndsen en Joost Berndsen Teken- Adviesburo Berndsen op in Doetinchem. Door de groeiende vraag naar de uitvoering van de projecten is in 2000 Altop Kunststoftechniek B.V. opgericht.

In 2007 kreeg Altop Kunststoftechniek kreeg er een zusje bij: Altop International. Altop International is exclusief vertegenwoordiger van Euroclima luchtbehandeling. Een jaar later werd ook het (voorheen) Arnhemse bedrijf Arveon een zusterbedrijf van Altop Kunststoftechniek. Arveon richt zich op de (afval-)watertechniek.

In 2009 was Altop Kunststoftechniek als eerste kunststof apparatenbouwer van Nederland gecertificeerd voor BRL-K903 (binnenkort SIKB7800 te noemen). Ook de ISO9001 en VCA** certificering zijn sindsdien actief onderdeel van onze bedrijfsvoering.

In 2016 heeft de firma, samen met de twee zusterbedrijven, ‘s-Heerenberg verruild voor een eigen pand in Beek. Een nieuw pand en een nieuwe stap in de ontwikkeling van Altop. En wat de toekomst ons zal brengen, dat weten we niet, maar we gaan zeker door met doen waar we goed in zijn!