Certificering

“Wij staan voor kwaliteit en veiligheid!”

Onze producten en installaties voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Dat is geborgd in onze certificering. Kwaliteit en veiligheid gaan bij ons hand in hand.

ISO 9001

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Onze standaard ligt hoog, maar het kan altijd beter. Door te werken volgens duidelijke procedures, informatie structureel vast te leggen en te leren van fouten kunnen wij onszelf blijven verbeteren. De ISO9001 certificering zorgt ervoor dat we binnen onze eigen lijnen blijven kleuren en we doen wat we beloven.

VCA**

Veiligheid is verantwoord risico’s nemen.

We werken met gereedschappen, machine en gevaarlijke stoffen. Om dat in goede banen te leiden, wordt er constant toegezien op een veilige werkwijze. Door middel van informatie, instructie en inspectie zogen we ervoor dat medewerkers weten hoe zij verantwoord risico’s kunnen nemen.

SIKB7800 en BRL-K21009

Elk technisch detail telt.

De SIKB7800 (voorheen BRL-K903) en BRL-K21009 zijn kwaliteitsnormen voor bovengrondse tanks en installaties waarin chemie wordt opgeslagen. Al sinds 2009 zijn wij gecertificeerd, waardoor we inmiddels meer dan bedreven zijn in het ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van deze installaties.

DVS

Waterdicht en ijzersterk.

Wij lassen volgens de DVS-richtlijnen. Onze vakmensen worden jaarlijks beoordeeld op de kwaliteit van hun laswerk. Zo houden we de standaard hoog.