Sponsoring

Altop Kunststoftechniek hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Vooral sport speelt een belangrijke rol in het sponsorbeleid. Zo zijn er Altop Groep wielertenues beschikbaar gesteld voor relaties en de eigen werknemers, om sporten te stimuleren. Onder de naam Altop Cycling & Friends zie je ons overal!

Daarnaast sponsort Altop Kunststoftechniek:

Stichting Bergh in het Zadel

Altop Groep is één van de nieuwe ambassadeurs van Stichting Bergh in het Zadel. Door onze affiniteit met de wielersport en de contacten met diverse mede-ambassadeurs is Bergh in het Zadel een stichting die goed bij onze organisatie past. We zijn er trots op om de maatschappij op deze manier te kunnen helpen.


Motorcrosser Valentino Besselink

Valentino Besselink is 9 jaar en rijdt Nederlandse Kampioenschappen in de 65cc klasse. Toen hij 2 jaar oud was zat hij al op de quad, de stoere sport zit er dus al van jongs af aan in! In 2014 is hij 2e geworden in het NK MON. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan de Zwarte Cross, waar hij de snelste tijdtraining heeft neergezet. En hij is nog lang niet uitgecrosst...

Motorcrosser Wesley Aaldering

Wesley Aaldering is een fanatieke motorcrosser. Hij rijdt Nederlands Kampioenschappen in de MX2 klasse. Daarnaast gaat hij al een aantal jaren memee als monteur van de Dakar in Peru, Argentinië en Bolivia.

Meer over motorsport? Ga naar deze pagina.


V.V. 't Peeske

Sinds juli 2013 zijn we trotse (hoofd)sponsor van voetbalvereniging 't Peeske uit Beek (gem. Montferland). Ook zijn we shirtsponsor van het eerste elftal.Los daarvan kom je ons overal in de regio tegen. We steunen graag lokale (sport)verenigingen, evenementen en andere initiatieven. Heb je zelf een sponsorverzoek? Mail dan naar marketing@altop.nl.


Nieuws

  1. Nieuwe referentie: chemie installatie voor Engie

    Bekijk hier de foto's van het project.
    Lees verder ›
  2. College van B&W op bezoek

    Het college van de gemeente Montferland was op werkbezoek bij Altop Kunststoftechniek
    Lees verder ›