Sponsoring

Altop Kunststoftechniek hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Vooral sport (met name de wielersport) speelt een belangrijke rol in het sponsorbeleid. Zo zijn er Altop Groep wielertenues beschikbaar gesteld voor relaties en de eigen werknemers. Daarnaast sponsort Altop Kunststoftechniek:

Bergh in het Zadel

Altop Groep is één van de nieuwe ambassadeurs van Stichting Bergh in het Zadel. Door onze affiniteit met de wielersport en de contacten met diverse mede-ambassadeurs is Bergh in het Zadel een stichting die goed bij onze organisatie past. We zijn er trots op om de maatschappij op deze manier te kunnen helpen.


Liemerse Uitdaging

De Liemerse Uitdaging legt het contact tussen bedrijven en verenigingen/stichtingen. De bedrijven worden gestimuleerd om actief maatschappelijk betrokken te ondernemen. Vereniging en stichtingen worden ondersteund bij maatschappelijke vraagstukken. Cherelle Aaldering (in dienst bij Altop Groep) maakt deel uit van de matchgroep van de Liemerse Uitdaging.


Motorcrosser Valentino Besselink

Valentino Besselink is 9 jaar en rijdt Nederlandse Kampioenschappen in de 65cc klasse. Toen hij 2 jaar oud was zat hij al op de quad, de stoere sport zit er dus al van jongs af aan in! In 2014 is hij 2e geworden in het NK MON. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan de Zwarte Cross, waar hij de snelste tijdtraining heeft neergezet.


Motorcrosser Wesley Aaldering

Wesley Aaldering is een fanatieke motorcrosser. Hij rijdt Nederlands Kampioenschappen in de MX2 klasse. In 2016 gaat hij mee als monteur van de Dakar in Peru, Argentinië en Bolivia.


V.V. 't Peeske

Al sinds juli 2013 zijn we trotse (hoofd)sponsor van voetbalvereniging 't Peeske uit Beek (gem. Montferland). Ook zijn we shirtsponsor van het eerste elftal.


Nieuws

  1. We zoeken een monteur inspectie en onderhoud

    Heb jij technisch inzicht en ben je servicegericht?
    Lees verder ›
  2. Nieuwe richtlijn PGS 31 voor tankinstallaties

    Download hier het document met de nieuwe richtlijn.
    Lees verder ›