Ruimte en rust van korte duur

Locatie in ‘s-Heerenberg (2006 – 2015) was al gauw te klein

De verhuizing van ’s-Heerenberg naar Beek in 2016 was een grote, maar vooral noodzakelijke stap. Chiel vertelt: “De vorige locatie was gehuurd en er was te weinig ruimte rondom het pand. Toen het pand in Beek te koop aangeboden werd, zagen we direct veel mogelijkheden. De indeling was praktisch en er was een ruim terrein rondom het pand. Bovendien was het naastgelegen stuk grond nog niet bebouwd…”

De verhuizing had heel wat voeten in aarde, maar eenmaal gesetteld leek het nieuwe pand de nodige ruimte en rust te brengen. Dat duurde echter niet lang. “Van mij had de uitbreiding al een half jaar geleden klaar mogen zijn”, bekent Chiel. Zodra je het industrieterrein van Beek oprijdt, zie je namelijk dat er ook buiten altijd bedrijvigheid is. In drukke periodes staan zowel de productie- en logistieke hal als het buitenterrein vol met tanks, luchtbehandelingskasten, terugslagkleppen en andere geavanceerde (kunststof-)installaties.

Vanaf 2016 onze vaste locatie in Beek

 

Ruimte voor iedereen

Naast een stuk efficiëntie, is het voor Altop van belang dat alle activiteiten straks een plekje krijgen.  Chiel is hierna wel even klaar met verhuizen en verbouwen:
“Het is wel even genoeg geweest. Alle randvoorwaarden om uitstekende producten en installaties te maken zijn dan aanwezig. Ik steek straks liever tijd en geld in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.”